Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gele Essentie – Vreugde en Nieuwsgierigheid (online)

21 juni - 10:00 am - 5:00 pm

€100

In deze cursus krijg je een introductie in vijf fundamentele Essenties. Deze essenties zijn de vanzelfsprekende vruchten van je natuurlijk Zijn. Wanneer je deze Essenties leert onderscheiden en belichamen zal het in hoge mate je leven verrijken. In deze cursus maken we gebruik van meditatie, inquiry, directe transmissie en sharing. In de cursus onderzoeken de deelnemers hun gevoelens, gedachtes en gedrag zowel over de Essentiële Kwaliteiten als over de psychologische barrières.

Op deze dag gaan we aan de slag met de Essentie van Vreugde en Nieuwsgierigheid:
Wanneer deze Essentie ons lichaam doorstroomt, hebben we een gevoel van subtiele vreugde en lichthartigheid. Deze Essentie verlicht de zwaarte en zorgen van ons hart en geeft ons het vermogen om het leven vol vreugde te vieren. Het stelt ons in staat om nieuwsgierig te zijn naar onszelf en het leven. Met deze Essentie ontvangen wij het leven met open armen. We ervaren de lichtheid en de eenvoud van het Zijn.
Deze Essentie geeft ook antwoord op  thema’s rond valse loyaliteit, rond piekeren, als ook rond wensen en willen. Hier nemen wij afstand van oude imprints uit onze ouderlijke omgeving.

Teachers
Ko Bakker en Hassan Elkadi

Prijs
De cursus kost in zijn geheel 425 euro. Voor studenten en minimuminkomen is de prijs 300 euro. Het is mogelijk aan een afzonderlijke Essentie deel te nemen. De prijs is dan 100 euro.

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€100

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps