Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene Essentie – Compassie en liefdevolle vriendelijkheid (Online training)

17 mei - 10:00 am - 5:00 pm

€100

In deze cursus krijg je een introductie in vijf fundamentele Essenties. Deze essenties zijn de vanzelfsprekende vruchten van je natuurlijk Zijn. Wanneer je deze Essenties leert onderscheiden en belichamen zal het in hoge mate je leven verrijken. In deze cursus maken we gebruik van meditatie, inquiry, directe transmissie en sharing. In de cursus onderzoeken de deelnemers hun gevoelens, gedachtes en gedrag zowel over de Essentiële Kwaliteiten als over de psychologische barrières.

Op deze dag gaan we aan de slag met de Essentie van Compassie en liefdevolle Vriendelijkheid:
Wanneer deze Essentie ons vervult, voelen we ons omringd door vriendelijkheid, zachtmoedigheid en mededogen. Deze Essentie geeft ons het vermogen om onze innerlijke ervaring tegemoet te treden met liefdevolle vriendelijkheid, acceptatie en zachtmoedigheid. Deze Essentie fungeert als een innerlijke balsem, dat onze zorgen en verdriet verzacht. We ervaren mededogen voor onszelf en voor anderen. We kunnen kwetsbaarheid en verwonding tolereren, en erbij aanwezig blijven met ons hart.

Teachers
Ko Bakker en Hassan Elkadi

Prijs
De cursus kost in zijn geheel 425 euro. Voor studenten en minimuminkomen is de prijs 300 euro. Het is mogelijk aan een afzonderlijke Essentie deel te nemen. De prijs is dan 100 euro.

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€100

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps